top of page

Modern Classic Unplugged

TERUGKERENDE SHOWCASE
 VAN ONZE LEERlingen

Unplugged-ticket.png

In semi-akoestische vorm zullen diverse leerlingen van Modern Classic Music School het podium betreden om te laten zien wat ze o.a. geleerd hebben.

In de weken vooraf werk je samen met je docent aan een nummer welke in overleg is uitgekozen. We zoeken meerdere muzikanten uit binnen de leerlingen - en het wordt aangevuld met docenten waar nodig. Heel gaaf! Je leert samen spelen, oefenen en performen.

Eerst is er een gesloten repetitie voor alle deelnemers, en we zien graag familie, vrienden en andere geïnteresseerden bij het optreden.

Ode aan de Liefde

 

Meer informatie: https://www.modernclassic.nl/post/ode-aan-de-liefde

dinsdag 14 februari 2023

vrijdag 2 juni 2023

MC 'UNPlugged' 15 jarig jubileum

Houdt onze socials en website in de gaten voor het programma en deelname!

Ben je leerling en wil je in de toekomst ook meedoen?

Meld je aan via het contactformulier.

Vrijdag 21 oktober hadden we onze meest recente 'Unplugged' optreden. Met 20 deelnemers en een prachtige gevulde zaal. Volledig in het thema van Billie Eilish kwam het bezoek in het wit en waren alle deelnemers met neongroene elementen aangekleed. Muziek, licht, geluid... alles was geweldig!


Een reactie van een ouder:

"Wederom hartelijk bedankt voor een fantastische voorstelling. Wat zijn ze allemaal vooruitgegaan ! En wat hebben wij genoten, eigenlijk van iedereen. Het gitaar solo van Marijn was verpletterend. En natuurlijk waren we ook weer apentrots op de performance van onze dochter. Billy Eilish vond ik een gedurfde keuze maar het resultaat des te indrukwekkender. Wat zag het allemaal mooi uit met die kleuren. Een mooi afgestemd programma zo. Wederom hartelijk bedankt voor jullie moeite en creativiteit. Ik verheug me nu al op de volgende keer. "

tape-ripped-1.png
unplugged_edited.jpg
tape-ripped-1.png
tape long.png
bottom of page