top of page

Over ons

Over_ons.png

De opening van de school is een logisch gevolg nadat muziek het leven alle voorgaande jaren al zo beïnvloedde. Muziek verrijkt je leven, en het  ontbrak niet aan drive om als  zelfstandig ondernemer te starten.

Het onderwijzen van muzieklessen vinden we belangrijk omdat het op veel manieren positief werkt voor jong en oud. Vele onderzoeken wijzen uit wat de voordelen zijn van het leren van een instrument. Naast dat wij graag aandacht geven aan de technische onderdelen van de lessen met muziek(theorie) blijven wij ook aandacht geven aan de individuele ontwikkeling en wat deze met je kan doen om niet alleen muzikaal te groeien maar ook als persoon. De vertaling naar en met muziek is het leven van jong en oud(er) een taal welke meer brengt dan je denkt.

Wanneer wij leerlingen kunnen inspireren, als uitlaat klep mogen functioneren, kalmeren of juist enthousiasmeren en daarnaast ook nog eens onze kennis met ze mogen delen is onze dag geslaagd.

Talent is niet een woord welke wij gebruiken. Wanneer is het talent? Als je goed genoeg bent? Goed genoeg voor wat? Beoordeeld door wie? Nee, bij ons ben je al goed bezig zodra je de lesruimte betreed. Want jij KIEST voor zelfontwikkeling. En als je dat durft en doet ga je samen met je docent het ' gevecht' aan om alles te leren wat je wilt. Over jezelf, over de muziek en het instrument.

Op 1 juni 2023 hebben we ons 15 jarig jubileum gevierd. Dit deden we samen met meer dan 30 leerlingen op het podium, en het daarbij behorende enthousiaste publiek. Het was een feestje. Op naar de 20!

Uit elke dag halen wat erin zit.Uit ieder individu halen wat erin zit.

"soms ben ik emotioneel tijdens een les vanwege wat we daar samen creeëren."

Charlotte Pennings - Bouwer

'Wie goed doet, goed ontmoet. Let's have some fun. The world needs a bit more fun.'

Jeroen Pennings

_edited_edited.jpg
bottom of page