top of page

Reparatie en advies

Modern Classic is een bedrijf met een jarenlange passie voor gitaren en versterkers.

Dat is waarom wij het belangrijk vinden om het maximale uit uw instrument te halen. Van afstellen, intoneren tot het vervangen van potmeters, bruggen en meer. 

Wij repareren, intoneren en restaureren gitaren, basgitaren en versterkers van alle merken en bouwjaren. Professioneel, snel en betrouwbaar. Van het intoneren en afstellen tot complete halsreparaties.
 
Elk instrument heeft na verloop van tijd een stukje onderhoud nodig. Denk aan het vlakken van frets of aan het zuiver maken van het fretboard.

Ook nieuwe gitaren klinken vaak stukken beter als ze goed en vakkundig zijn afgesteld. Bij de productie van de gitaar wordt hier niet altijd voldoende aandacht aan besteedt.

Uw instrument is bij ons
in vertrouwde handen! 

Voor informatie kunt u gebruik maken van de contactgegevens of van het contactformulier.Wij maken graag met u een afspraak om de mogelijkheden voor uw gitaar te bespreken!

Wil je wat nieuws, iets anders, iets meer of iets gebruikts - maar kan je wel wat hulp en advies gebruiken? We adviseren je graag omtrent de aanschaf van jouw instrument.

Met ruim 30 jaar ervaring met gitaren en met de ondersteuning vanuit ons team wanneer het gaat om piano's, toetsen, blaasinstrumenten en DJ-sets voelen we ons goed wanneer wij jou mogen helpen met het zoeken naar het beste instrument. Hierbij luisteren we naar je behoefte's, smaak en budget. We zoeken ons soms suf voor de beste deal, maar die krijg je dan ook!

 

 

Klaar voor The Next Step wanneer het gaat om gitaren? Wij hebben een unieke partnership met TFOA uit Dedemsvaart. Hier heb je keuze uit de best geselecteerde gitaren, en ontvang je bij aanschaf met onze unieke code een korting welke kan oplopen tot 7,5 procent. 

Yellow Fender parts.jpg
Yellow Fender-1.jpg
tape-ripped-1.png
Tiny tape.png
Yellow Fender Done.jpg
tape-ripped-1.png
Tiny tape.png
shots winkel-5.jpg
bottom of page