top of page

Muziek Theorie

Kennis, ons grootste goed. 

Ben je beginnend of gevorderd amateur muzikant en wil je weten hoe en waaròm muziek (zo) in elkaar zit? Speel je in een band of ben je singer/songwriter en wil je op de juiste manier de notatie leren lezen en schrijven? Dan is theorie les volgens de Ha-Fa-Bra methode jouw beste kans tot succes.

Een universele taal over de hele wereld!


Theorie wordt ook tijdens je lessen besproken wanneer dit aan bod mag komen. De lessen zijn op maat dus zaken zoals solfège kunnen opgepakt worden.

Via Modern Classic Music School kan je nu ook studeren in een groep voor jouw theorie. Zeker in aanloop naar jouw muzikale toekomst (semi-prof. of professioneel) is het iets wat je nodig hebt. Denk je aan het studeren aan het conservatorium of een pop/rock opleiding? Dan is de algemene muziek theorie uiterst prettig om reeds te beheersen.

Voor de groepslessen werken we samen met Kaiyi Min. Zij is professioneel sopraan zangeres, dirigente en docent. Je volgt 6 lessen van elk 2 uur. Daarbij ontvang je het benodigde lesboek en elke les een kopje koffie/thee.

 

 

 

 

Na deze 6 lessen krijg je de kans om examen te doen voor jouw A-Diploma. In overleg stroom je door voor B en C. Zo behaal je een echte diploma voor aan je muur. Maar vooral om in de praktijk te brengen bij jouw lessen, uitvoeringen en studie. Kosten voor de cursus + lesboek zijn: 165,- euro.

Maak het mogelijk! Voor jezelf. En jouw muzikale toekomst.

 

We starten snel een nieuwe groep op. De lessen zijn twee keer per maand buiten reguliere werktijden om (mogelijk in het weekend).

Exacte dagen en tijden ontvang je per mail. Meld je aan via ons contactformulier of mail direct naar admin@modernclassic.nl.

IMG_3667_edited.jpg
Tapeframe.png
Tapeframe.png
Sheet Music
Tapeframe.png
Tapeframe.png
bottom of page