top of page

Les formaten

priveles.png
Privé les krijgen werpt de meeste vruchten af.

 

Want zo krijgt elke leerling de persoonlijke aandacht en kan elke les gegeven worden naar de wensen van de leerling. Je bepaalt zelf het tempo en de leerboog.

Privé lessen duren standaard 20 minuten per les. Wij gaan uit van een wekelijks terugkerende dag en tijd dat je op les komt.

Samen met je docent stippel je een plan uit wat je wilt bereiken en op welke termijn. Zo heb je altijd een duidelijk doel voor ogen waar je samen aan kan werken.

Priveles

Groepsles.png

Duo- en
groepslessen:
FUN
verhogend!

groepslessen


Een groep van twee of drie personen die we vaak zien zijn ouder en kind of kinderen. Samen muziek maken versterkt de band met elkaar en de gedeelde interesse in muziek.

 

Groeps- en duolessen duren standaard 30 minuten of in overleg 45 minuten. Ook hier gaan we uit van wekelijkse les om de continuïteit te bewaren.

Leuke leerzame lessen samen met een klasgenootje, vriend, vriendin, collega of familielid. Wat wil een mens nog meer.
 

Duo-lessen

Groepslessen worden steeds populairder en daar houden wij rekening mee.

 

Bijna wekelijks starten we een nieuwe groep met gemiddeld 5 leerlingen per klas - welke allen hetzelfde instrument (leren) beheersen. Niveau's hoeven niet eens gelijk te liggen om samen voorruit te kunnen.

Super gezellig, en met enige regelmaat brengen we iedereen in 1 grote klas om een uitvoering voor te bereiden of een orkest te vormen met elkaar. 

Vanaf december zijn we gestart met de groepslessen voor de Ukelele op donderdagavond: Laat ons snel weten dat jij interesse hebt via het contactformulier en bemachtig een plekje voor deze derde trap's raket! FUN!!! Je mag elke week instromen en aansluiten bij de anderen.

Heb je geen eigen instrument? Wij hebben een NIEUWE ukelele, hoes en lesboek welke je de gehele cursus kan gebruiken. Is dat niet handig? Vraag ons naar het voorstel via het contactformulier en begin jouw nieuwe jaar extra goed!!!

bottom of page