top of page

Gitaar

U bent nooit te oud of te jong om gitaar te leren spelen!
Guitar-shot-win.png
tape-ripped-1.png
Tiny tape.png

Altijd al een instrument willen bespelen? Dan is dit het moment om gitaarles te gaan volgen! Wij verzorgen een leuke en leerzame les en bepalen samen met U hoe we de lessen gaan indelen.


De lessen worden wekelijks gegeven van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 21.00. Individueel of juist in groepsverband.

Een speciaal lesprogramma, in het bijzonder gericht op de beginnende gitarist zorgt voor een hoge fun factor met een direct resultaat. Uiteraard zorgen wij voor een goede muzikale basis. 

Voor kinderen is het een uiterst goede manier om het concentratie vermogen op te bouwen. Het bespelen van een instrument, helpt ook de hersenen scherp en actief te houden.


Sinds 1995 geven wij gitaarles op verschillende niveaus en in verschillende stijlen. Zowel voor de klassieke, de western als de elektrische gitaar.

Heeft U zelf nog geen gitaar? Dan kunt U tegen een zeer aantrekkelijk tarief een gitaar van ons in bruikleen krijgen. Ook voor de aanschaf van een kwalitatief goed instrument bent U bij Modern Classic aan het juiste adres.

bottom of page