top of page

stagiaire merlijn

Afgelopen maanden kan het zijn dat je Merlijn al vaker hebt gezien binnen de muren van Modern Classic Music School. Hieronder verteld hij meer over zichzelf. Wij van Modern Classic Music School wensen hem de allermooiste toekomst toe met muziek. En willen zijn passie graag verder diepte geven door hem het doceren (les geven) eigen te maken.


'Ik vond gitaar altijd een beetje een saai instrument. Ik had er eentje staan thuis, maar deed er niet veel mee. Dat veranderde toen ik een keer bij een barbecue de band van mijn vader hoorde en zag jammen. Ik vond de interactie tussen de instrumenten en mensen zo gaaf, dat ik dat ook wilde. De dag daarna heb ik mijn gitaar opgepakt en eigenlijk niet meer losgelaten. Na een paar maanden thuis wat gespeeld te hebben, ben ik lessen gaan volgen bij Modern Classic, omdat ik de gitaar en de bijbehorende muziek theorie helemaal wil beheersen.

Ik houd van veel soorten muziek, speel zelf veel blues, rock en metal, maar speel ook graag rustigere akoestische stukken. De klank van de klassieke gitaar roept bij mij veel mooie sfeerbeelden op.

Nu loop ik stage bij Modern Classic en kijk ernaar uit jullie bij de lessen te ontmoeten en samen te spelen.'
Opmerkingen


bottom of page