top of page

sponsoring door geerts

Bijgewerkt op: 2 dec. 2022

Alweer bijna 15 jaar geeft Modern Classic muziekles aan jong en oud. Dit doen wij zonder subsidie vanuit de gemeente of tussenkomst van derde partijen. Naast een nog altijd groeiend aantal leerlingen merken wij echter ook de gevolgen van de inflatie op onze bedrijfsvoering. Kortom tijd voor actie. De afgelopen maanden hebben wij besloten om de inflatie voor onze rekening te nemen. Nu de prijzen blijven stijgen kunnen wij niets anders als meegaan met deze beweging. Echter het zijn dure tijden voor iedereen en een prijsverhoging komt nu niet voor iedereen goed uit.


Een persoonlijk woord van Jeroen:

"De liefde voor muziek bracht mij en Dave als Boxtelse ondernemers bij elkaar. Naast Dave’s scherpe oog voor elk financieel detail had ik de eer om aan zijn veel te jong overleden vader André Geerts les te mogen geven. André gaf aan Dave de liefde voor muziek door en zo werd de basis gelegd voor deze samenwerking"


Met medewerking van Dave worden de maanden januari en februari gesponsord door Dave’s zijn bedrijf Geerts Assurantiën. Een prijsverhoging van 1,25 euro per les wordt daarom pas van kracht in de maand maart. Op deze manier blijft het muziekonderwijs in Boxtel ook in deze maanden betaalbaar.

Dave: bedankt namens alle leerlingen van Modern Classic Music School

Коментарі


bottom of page