top of page

pianodocent gezocht

Voor ons team zoeken wij een nieuwe pianodocent. Je komt werken in Boxtel (goede aansluiting A2 en treinstation) waarbij je plaats mag nemen in een volledig ingericht lokaal met o.a. een akoestische piano een stage-piano.We werken met op ZZP basis op een vaste dag in de week. De lestijden zullen zijn tussen 14:00 en 21:00 uur. Veelal zijn dit individuele lessen en soms een duo-les. Je kan gebruik maken van de kantine en tijdens jouw werkdag is er ook een andere docent aan het lesgeven.

Bij Modern Classic Music School ontzorgen we jouw zo veel mogelijk. Denk hierbij aan het volledig organiseren van je digitale rooster, doorsturen van lesmateriaal etc. Hiermee kan jouw aandacht volledig gaan naar de lessen. Hierin krijg je volledige vrijheid - ook om zo passend mogelijk elke les aan te bieden zodat het op maat is voor elke leerling.


Neem gerust contact met ons op, en we maken samen even kennis om te kijken hoe we dit verder vorm gaan geven. Mail even naar admin@modernclassic.nl of bel naar 06-38914040 en dat komt dik in orde.

Comments


bottom of page