top of page

Partners met TFOA


The Fellowship of Acoustics heeft als doel een partner te zijn voor alle mensen welke op zoek zijn naar de juiste gitaar, het beste onderhoud en de beste gear.

Wat in 2001 begon met Rudi. Hij realiseert zich goed dat hij nooit was begonnen aan de winkel als zijn opa in 1930 niet was gaan spelen op het orgel, en zijn vader niet ging zingen in het koor en uiteindelijk dirigent zou worden. Het pad was gelegd en de passie sloeg over op Rudy en nu ook zijn kinderen. TFOA werkt zonder grenzen en is daarom ook Engelstalig zodat hopelijk iedereen bij hen de informatie tot zich kan nemen voor het maken van de beste keuze.


Akoestische zaal

En ook Modern Classic komt daar al heel wat jaren over de vloer. Zeker sinds de oprichting van MCMS in 2008. We zijn altijd op zoek naar de beste instap gitaar, maar ook de doorgroei gitaar, de vetste versterker voor onze leerlingen. Naast dat wij een voorraad in huis hebben om te kunnen huren wanneer je les volgt, adviseren we ook bij de aankoop van nieuwe materialen en gitaren wat intussen al tot een heleboel blije leerlingen heeft geleid.

 

Koffietijd

Samen met het geweldige jonge team van TFOA is het goed werken. We snappen elkaar! Je zal ons dan ook wel eens kunnen zien rondlopen met kleding of een koffiebeker van de winkel in Dedemsvaart.


Onlangs hebben we nog samen hun 20 jarig bestaan gevierd!


Samengevat: Heb je een gitaar nodig, is er onderhoud nodig, of een versterker? Vanwege onze korte lijnen met TFOA kunnen we je snel en accuraat adviseren. En wie weet, gaan we binnenkort als 'schooluitje' (wij noemen dat gitaar safari) met een grote bus naar de winkel!
Comments


bottom of page