top of page

Partner in piano’s

Samenwerking met Oostendorp Muziek

Modern Classic en Oostendorp Muziek worden partners op het gebied van piano’s. Oostendorp Muziek is de grootste winkel van Nederland als het aankomt op toetsinstrumenten. Zowel in de webshop als in de showroom in Wezep is een ruime collectie akoestische piano’s, digitale piano’s, vleugels, keyboards en orgels te vinden. Kwaliteit en service zijn bij ons sinds de oprichting in 1977 al erg belangrijk, zo krijgt elke klant in de winkel persoonlijk advies van deskundige medewerkers.Wat houdt de samenwerking in?

Modern Classic en Oostendorp Muziek vinden het beiden belangrijk om het plezier van muziek maken te delen. Waar de muziekschool leerlingen helpt bij de technieken van het pianospelen, faciliteren wij het muziekinstrument zelf. Zonder een geschikt instrument is het namelijk veel lastiger om goed te leren pianospelen.

Ook zal Oostendorp Muziek informatie geven over de verschillende instrumenten die er zijn. Wat is bijvoorbeeld een geschikte lespiano en wat zijn de verschillen tussen digitale- en akoestische piano’s? Over deze onderwerpen kunt u maandelijks blogs lezen en natuurlijk kunt u zelf vragen stellen aan ons!

Benieuwd geworden naar wat wij doen? Bekijk dan hier de website: oostendorp-muziek.nl
Comments


bottom of page