top of page

duo-lessen

Na de meivakantie starten we o.a. weer met de groepslessen voor ukelele. Allerlei hartstikke fijne ontwikkelingen nu we weer samen mogen zijn en dus samen kunnen musiceren en leren. Lees hier ook meer over via de pagina ukelele.


Na de meivakantie willen we ook actiever inzetten op duo-lessen voor gitaar (2 personen). Naast dat je vaak langer les hebt dan bij individuele lessen, ben je toch voordeliger uit. En omdat het een duo-les is leer je meer luisteren, reageren en musiceren. Vele studies wijzen ook uit dat musiceren goed is voor onze geest, sociale vlak en uiteraard de linkjes die je brein legt tijdens dat muziek maken. Het helpt zelfs bij ontwikkeling van taal, spraak, rekenen en herkennen van patronen. En uiteraard blijft er met een duo-les genoeg ruimte over voor jouw eigen vraag met je instrument, daar zorgen we voor :)
Hoe dan ook, ben je al leerling, wil je graag leerlingen worden -en zie je dat ook wel zitten? Laat het ons weten* en we verzamelen alle aanmeldingen en maken zo de best mogelijke match. Lestijden kunnen daarmee in overleg verzet worden. Maar dat komt altijd goed!


*bespreek het met je docent of vul even het contactformulier in via onze website. Direct een mail zenden aan admin@modernclassic.nl mag ook!

Comments


bottom of page