top of page

Blog Unplugged

Vrijdag 18 maart was onbeschrijfelijk goed en fijn. Waarom vertel ik je hieronder;


Een maand of twee geleden leek het mogelijk te worden dat er evenementen georganiseerd konden worden met een kleine kans van annuleren. Dat gaf ik al meer dan genoeg energie om aan de slag en te gaan en binnen de leerlingen van Modern Classic Music School te polsen wie er wel mee wenst te doen met een leerlingen optreden.


Zo kwam er een setlist met nummers en ook diverse instrumentalisten (naast vocalisten) wilden wel meespelen. Zelfs de drummer welke ons 10 (!) jaar geleden begeleide tijdens 'De Gitaardag' op 6 mei 2012, had wel er wel oren naar en speelde mee.


Op zondag 13 maart repeteerden we samen, en pas toen kwam tot leven dat wat we in het lokaal ieder met zijn docent aan het oefenen waren. En op de valreep vonden we ook nog eens een danseres (Kiki Lavaleije) welke bij 1 van de nummers een vrije dans met Modern/klassiek liet zien. Alles viel op zijn plek. Iedereen voelde zicht thuis zowel in de zaal als backstage.


We zijn ook enorm geholpen door vrijwilligers welke er waren bij de entree, de garderobe, op het podium en backstage. Dank hiervoor maar dat weten jullie intussen wel. Eveneens De Rots: top samengewerkt Bernadette en Michel.


We kijken al uit naar de volgende sessie. En hoewel de naam 'MC Unplugged' blijft staan, was het dat allang niet meer ;)
Comments


bottom of page