top of page

PETER

 GITAAR 

Muziek is dé rode draad in mijn leven. Al op jonge leeftijd heb ik geleerd hoe ik met twee stokken overweg kan gaan, drummen was de start van het begin.

Niet veel later zat ik achter in het Golfje van mijn grote neef, toen hij een cassettebandje afspeelde met daarop de plaat Cross Road van Bon Jovi. Totaal verkocht aan de muziek. 


Ik was met name meteen verkocht door de sound van al die scheurende gitaren! Gevoed door de vele rockbands uit de jaren 80 en 90, vond ik zo mijn weg naar de gitaar. Mijn eerste gitaar was een gekregen afdankertje, waarvan de hals na een breuk weer met een schroef was vastgezet. 

Maar ik vond het geweldig. Uren, dagen en jaren rammelde en ploeterde ik op mijn kamertje. En ik speelde zoveel als kon met anderen mijn grote helden na. Zo belandde ik al snel in allerlei bandjes. Nu vele jaren later ben ik werkzaam in de zorg, maar muziek maken is nog steeds mijn grootste passie en ontspanning. 

Ik speel in een te gekke feestband (The Djoeks), schrijf zelf nummers en vind het te gek om me te verzuipen in alles wat met gitaren te maken heeft. En die passie draag ik graag over op jou! Heb je zin om gewoon lekker en zonder druk gitaar te leren spelen? Dan zijn wij samen zeker een match. Meld je snel aan!

Docent-Profile-polaroids_Peter.png
bottom of page