top of page

Jeroen

 GITAAR 

Geboren en getogen in het brabantse platteland en van kinds af aan gedreven door de muziek. Dat is in een aantal woorden wie ik ben...

Op jonge leeftijd kocht ik mijn eerste gitaar en deze wordt nu nog dagelijks gebruikt. Niet alleen om de leerlingen van de gitaarschool te begeleiden maar ook mezelf te blijven ontwikkelen als gitarist. Met een instrument ben je onderaan de streep nooit klaar met leren en ontwikkelen. Hij of zij die zegt alles te kunnen doet zichzelf immers tekort. 

Tijdens de afgelopen twintig jaar heb ik vele setjes snaren versleten... Ook zijn er tijdens optredens genoeg snaren van de gitaar afgespeeld. Elke gebroken snaar of nieuwe set snaren brachten mij dichter naar mijn doel. Een allround gitarist worden met kennis van diverse soorten muziek. Blues, rock, country, big band ze hebben de afgelopen jaren allemaal de revue gepasseerd. 

Naast mijn dagelijkse werkzaamheden als leraar, val ik met regelmaat in bij bands en schrijf ik muziek samen met artiesten. Naast begeleiden en lessen sta ik ook graag op het podium met mijn eigen band. Live muziek maken is uiteindelijk toch waar het om draait!

Jeroen-profile.png
tape-ripped-1.png
bottom of page