top of page

Jentley

ZANG &

 PIANO 

Hey, ik ben Jentley. Ik begon al op jonge leeftijd met het maken van muziek. En ben daar eigelijk nooit mee gestopt.

Op oudere leeftijd kwam ik erachter dat ook het acteren mij emotioneel en vanuit nature goed lag. Na de havo begon ik met de tweejarige opleiding Theater/Artiest in ‘s-Hertogenbosch, die ik vol trots afrondde. Tijdens mijn tweede jaar volgde ik de vooropleiding van ArtEZ Conservatorium richting Muziektheater. Hierin ben ik in 2018 afgestudeerd aan de bachelor als Muziektheater -performer, -maker, en docent.


De brede kennis opbouw maakt me blij en gelukkig want ik mag nu heel divers mijn kennis inzetten. Zowel ten behoeve van theater stukken als les geven. Men zou mij dan ook een ‘theatrale muzikant’ kunnen noemen. 

Zowel als muziektheatermaker als performer start ik altijd vanuit de muziek. Muziek is veel voor mij zoals mijn passie, inspiratiebron en uitlaatklep. Met als hoofdvak zang en bijvak piano combineer ik muziek voornamelijk met theater, maar ook met andere kunstdisciplines. Hierbij maak ik ook gebruik van instrumenten zoals: melodica, cello, gitaar en een loopstation.

Ik werk graag samen. Een grote reden dat ik werk bij MCMS. ‘Door samen te werken inspireer je elkaar en blijf je jezelf ontwikkelen’. Naast lesgeven deel ik mijn kunde in het maken van voorstelling waar ik zowel mee kan werken aan het componeren, analyseren en plaatsen van de muziek, maar waarbij ik ook als performer op het toneel kan staan. Van A(rt) tot Z(ang) mag je gerust zeggen.

Ik deel graag mijn ervaringen en kennis met je. Kom je ook op les? Dan maken we er een divers en kundig lesfeestje van.

Jentley_welcome.png
bottom of page