top of page

DAVE

 PIANO / KEYBOARD 

Op 10 jarige leeftijd begon mijn muzikale carrière als leerling bij muziekschool Grosveld. Ik volgde er orgel- en pianolessen bij Gerda Reverger en Harry Hamilton.

Op 12 jarige leeftijd won ik het Excellent Orgelconcours en ontving de 1e prijs uit handen van Pim Jacobs. Super trots was ik natuurlijk! 
Ik besloot piano en elektronisch orgel te gaan studeren aan het Rotterdams Conservatorium. 

In 1990 was ik gestart als docent piano, keyboard, blokfluit verbonden via de muziekschool Grosveld wat in 2012 zijn deuren moest sluiten. Ik gaf er ook bandworkshops met veel plezier.
 
Op musicalgebied ben ik 7 jaar als correpetitor verbonden geweest aan de jongerenafdeling van de MusicAllFactory van het Factorium.Ik begeleidde de masterclass van o.a. Simone Kleinsma en Annemiek Ruyten. Weer een mooie ervaring geweest. Als musicaldirector samengewerkt met o.a. Pia Douwes, Renee van Wegberg, Tommie Christiaan en producties zoals The Lion King, Westside story, Ciske de rat, Oisterwijk in Concert. Producent van eigen producties zoals Jesus Christ Superstar, Danzing Queen, Het Grote Kerstbal, Witte Geit.
 
Mijn grootste drijfveer om ook hier weer actief les te gaan geven is het werken met, en verbinden van muzikaal talent, zowel professioneel als amateur. Meld je aan voor les, en we maken er letterlijk iets moois van!

Docent Profile polaroids_Dave.png
tape-ripped-1.png
bottom of page