top of page

Anouk

ZANG & PIANO

Muziek is voor mij een uitlaatklep, een manier om mezelf te verwoorden in een bredere zin dan het gesproken woord.

 

Het was dus ook niet onverwacht dat ik een opleiding wilde volgen in de muziek. In 2013 deed ik auditie bij het ROC Tilburg voor de richting Artiest, en werd meteen aangenomen. Drie leerzame jaren volgde, waarin ik mijzelf ontwikkelde in zang, dans en theater. In 2016 behaalde ik mijn diploma en startte aan de Rockacademie Tilburg richting vocals. Ik leer hier mijn zang veel breder te ontwikkelen, maar ook de kneepjes van het vak als vocalcoach.

Ondanks dat ik zingen echt te gek vind, miste ik toch het theater. Ik schrijf zelf Nederlandstalige liedjes met mijn band ‘Noek’, en besloot hier spel aan toe te voegen. Ik vind het heel belangrijk om naast goed te kunnen zingen, ook een sterke performance neer te zetten. Waar gaat het nummer over en hoe kan je anderen mensen weten te raken? Dit neem ik dan ook graag mee in mijn lessen. Tevens speel ik hierbij de piano en giet graag alle nummers naar mooie ballades met een intensiteit waar je U tegen zegt.


Ben jij enthousiast geworden om samen met mij je stem beter te leren gebruiken, of om te leren piano spelen waarbij je na een periode  zelfstandig jezelf kan begeleiden in alle soorten nummers?

Meld je DAN gauw aan en hopelijk tot snel!

Anouk_profile.png
bottom of page