Nicole

ZANG, PIANO

 & GITAAR 

Hi! Ik ben Nicole van Hoof! Ik kom uit Erp en woon nu in Tilburg waar ik vocals (zang) studeer aan de Rockacademie. Yes Yes! A dream come true.

 

Als kleuter ging ik al dansend en zingend door het huis en probeerde ik al vaak eigen liedjes te maken. Op mijn elfde ging ik musicallessen volgen. Daar kwam ik erachter dat ik toch wel een aardig nootje kon raken en zo begon ik op mijn veertiende met privé zanglessen omdat ik het ontzettend leuk vond. 

Ondertussen leerde ik mezelf ook gitaar en piano spelen om mezelf te kunnen begeleiden en liedjes kunnen te schrijven. Ik ontdekte mijn passie voor muziek en besloot dat ik naar een muziekopleiding wilde. Na mijn vwo-diploma behaald te hebben, ging ik een vooropleiding doen voor de Rockacademie waar mijn liefde voor muziek alleen maar groter werd. Sinds 2017 studeer ik vocals op de Rockacademie. Ik leer hier niet alleen beter zingen maar ook veel over alle ander vlakken van de muziekwereld en gelukkig ook hoe ik moet coachen en lesgeven!

Naast dat ik veel zing op o.a. events, huiskamerconcerten, bruiloften en uitvaarten maak ik ook mijn eigen muziek als NICCI NOVA met mijn band. Tenslotte begon het daar ooit mee, en voer ik het nu ook daadwerkelijk uit.

Wil jij ook je dromen volgen? Kan je ook niet anders dan je hart volgen?

Meld je aan voor les en hopelijk tot snel!

Nicole_welcome.png