top of page

Maria luisa

pianoles voor gevorderden

Olá, ik ben Maria Luisa. Toen ik 6 jaar oud was maakte ik kennis met het instrument. En al snel raakte ik verliefd op de eindeloze mogelijkheden welke het spelen van de piano met zich mee brengt.

 

Na mijn studie aan het Conservatorium in Jerez de la Frontera ben ik naar Nederland verhuist om hier mijn muzikale reis te vervolgen. Ik studeerde voor mijn Bachelor aan de Codarts Hogeschool voor de Kunsten in Rotterdam met Bart van de Roer. En later vervolgde ik mijn studie op de Fontys Hogeschool voor de Kunsten Tilburg voor arrangeur. Sindsdien arrangeer ik meerdere stukken en speel ik mee bij diverse ballet en drama klassen en shows.

De piano is een erg breed inzetbaar instrument. Je kan er mee soleren, begeleiden bij een koor of band en zelfs met een orkest mee. Om die reden geef ik graag les op de wijze welke de leerling als voorkeur heeft. Met daarin een sterke muzikale basis aan vaardigheden en kennis. Van daaruit kan soms ook een (andere) vraag ontstaan. Die muzikale reis maken we samen. Speciaal toch?


Handig om te weten: Ik spreek Spaans en Engels vloeiend. Mijn Nederlandse spraak is nog altijd in ontwikkeling - maar begrijpen doe ik jou sowieso. Dat komt altijd goed!

 

Vul het contactformulier in, en dan hoop ik jou spoedig te zien en horen. Let's go!

DSC03483 (1)_edited.jpg
tape-ripped-1.png
tape-ripped-1.png
bottom of page