ISABELLE

SONGWRITING,

    GITAAR & ZANG

Heey! Ik ben Isabelle van beek en leef echt voor de muziek.

 

Oorspronkelijk kom ik uit Zeeland en ik woon nu al een tijdje in Tilburg waar ik Songwriting aan de Rockacademie studeer. En Ja, muziek is eigenlijk alles voor mij. Ik speel gitaar, basis Piano, zing en schrijf vooral mijn eigen muziek.

Als kind heb ik 6 jaar gedrumd totdat ik zelf liedjes wilde gaan maken, en ja dat gaat natuurlijk niet zo makkelijk op een drumstel. Dus toen heb ik op mijn 12e de drumstokken ingeruild voor mijn gitaar, voor mij de beste beslissing ooit!

Vanaf het moment dat ik mijn eerste akkoord leerde spelen schreef ik al een liedje over vliegtuigen, (ik kan hem nog steeds) en was de keuze om songwriting te gaan studeren aan de rockacademie na mijn Havo diploma eigenlijk heel snel gemaakt.

Nu, bijna 20 jaar later zit ik in het laatste jaar van de Rockacademie en ben ik alleen maar bezig met muziek! Niks maakt me gelukkiger en ik ben mega dankbaar voor deze positie. Ik heb een eigen band, YSA, waarmee ik veel optreed en al op best wel leuke plekken heb gestaan (DWDD, 3FM, Melkweg Amsterdam) en vooral veel mooie avonturen mee beleef. Daarnaast ben ik veel aan het schrijven met andere artiesten en producers in grote studio’s als ondersteunende rol en ben ik er achter gekomen dat lesgeven mij ook super veel energie geeft en vooral inspireert. Ik ben al jong verliefd geworden op de vrijheid van het creëren en wens iedereen deze passie toe!


Naast songwriting geef ik ook zang en gitaarles.


Heb jij nu ook de droom om je eigen muziek te maken en je creativiteit te laten stromen als zanger/es, Gitarist(e) en/of songwriter? Niks houdt je tegen!
Ik help je graag met mijn kennis en hoop je in mijn les te zien! Stuur je even een berichtje via het contactformulier?

Liefs,

Isabelle

 

Isabelle.png