Fenne

ZANG

Hey allemaal! Mijn naam is Fenne van Wuijtswinkel. En vanaf maart 2019 geef ik zanglessen geven bij Modern Classic Music School. Als je onderstaande leest, geen vreemde stap in mijn ondernemerschap met passie.

Muziek heeft altijd een bijzondere betekenis in mijn leven gehad. Ik begon met muziekgroepjes toen ik 4 jaar oud was, daarna heb ik tijdens mijn hele schoolcarrière zangles gehad en heb ik inmiddels vele cursussen en masterclasses gevolgd. Door de jaren heen heb ik diverse ervaringen opgedaan als zangeres in verschillende muziekstijlen, van jazz, soul, gospel, folk tot country. Jullie kunnen me onder andere kennen van mijn rol als Maria Magdalena bij Jesus Christ in Concert (2016), van mijn Eva Cassidy Tribute (2019) of van mijn eigen bedrijfje Fenne Vocaal.


In 2018 ben ik afgestudeerd als logopedist, waarbij ik een mooie bagage aan kennis heb opgedaan die ik mee neem bij het zingen. Ik vind het heerlijk om mezelf maar ook andere te blijven ontwikkelen. Samen aan mooie doelen werken, samen je stem ontdekken en deze in zijn kracht zetten.


Ik kijk er enorm naar uit om met al die mooie stemmen aan de slag te gaan! Wie weet tot snel!


Liefs Fenne
 

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden?  
Maak dan gerust gebruik van het contactformulier.

© 2019 Modern Classic Music School

Lees de Algemene Voorwaarden

Check ons Privacybeleid.

Ben je ZZPer? Werk met ons

  • Facebook - White Circle