Blaasinstrumenten

Ben jij omver geblazen door de doortastendheid van de trompet? Of de flexibiliteit van de saxofoon? Niet zo gek, Ze glimmen niet alleen mooi maar klinken fantastisch. En dan volg je natuurlijk les bij de muziekschool!

Blaasinstrumenten bestaan er al sinds jaren en dag. En hoewel men denkt dat de populariteit afneemt is het tegendeel waar. Voorheen kon je alleen kiezen voor de lokale fanfare of harmonie met de bijpassende muziek. Nu, kies je voor jezelf. Leer je pop/rock songs in hun geheel. Kan je een uitstapje maken naar klassiek als je dat wilt. En je kan ook officiële diploma's halen in theorie en praktijk in A,B, C en D.

Dan is de keus ineens niet meer zo lastig, je volgt jouw lessen bij de muziekschool. En binnen de gemeente Boxtel kan je ook een aanvraag doen voor de voucher (financiële toelage) regeling op www.cultuurbox.eu/muziekloket.

We werken nauw samen met o.a. SafeSax uit Boxtel. Hij is werkzaam in Nederland en België. Tevens zijn onze docenten niet alleen vakbekwaam maar zoals je van ons gewend mag zijn: leuk en passievol!

Met onze kunststof trompetten en huur mogelijkheden van saxofoons en bariton's kan iedereen vanaf de leeftijd van 6 al beginnen. Laat je even een berichtje achter via ons contactformulier?

o.a. in samenwerking met

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden?  
Maak dan gerust gebruik van het contactformulier.

© 2019 Modern Classic Music School

Lees de Algemene Voorwaarden

Check ons Privacybeleid.

Ben je ZZPer? Werk met ons

  • Facebook - White Circle